Sposób przygotowania

cebulę pokroić w kostkę,zeszklić,dodać pokrojone pieczarki i smażyć aż sos z pieczarek odparuje.do mięsa zeszatkować kapuste,dodać pokruszony makaron z zupki,dodać przyprawy z zupki,wcisnąć czosnek,dodać cebule z pieczarkami,doprawic solą i kucharkiem,zetrzeć marchewkę na grubych oczkach,wszystko dokładnie wymieszać z 2 jajkami.
Papier ryżowy moczyć w gorącej wodzie układać na stolnicy nakładać farsz,zwijać jak krokiety.
Smażyć w gorącym oleju z obydwu stron na małym ogniu.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ponoc dobre ,nigdy nie robiłam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    to tak jak ja
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    też nigdy nie robiłam, szkoda że nie ma zdjęcia
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    mm ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    świetny pomysł na obiad :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    malcik111

    pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !