Składniki:
szparagi konserwowe | 20 dag |
oliwa | 100 ml |
ocet winny | 2 łyżki |
jajko | 4 |
pomidory | 2 |
ogórek | 1 |
kapusta pekińska | 1/2 |
rzodkiewka | 1 |
musztarda | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
estragon |
szparagi konserwowe | 20 dag |
oliwa | 100 ml |
ocet winny | 2 łyżki |
jajko | 4 |
pomidory | 2 |
ogórek | 1 |
kapusta pekińska | 1/2 |
rzodkiewka | 1 |
musztarda | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
estragon |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: