Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Składniki na ciasto posiekać, szybko zagnieść ciasto i wstawić je zawinięte w folię spożywczą do lodówki.
Umyte jabłka obrać, usunąć gniazda nasienne i pokroić w kostkę.
Średnią tortownicę wysmarować margaryną i wysypać kaszą manną, nadmiar kaszy wysypać.
Ciasto podzielić na dwie części.
Z pierwszej części odrywać niewielkie kawałki pokrywając spód blaszki.
Ciasto lekko docisnąć.


Komentarze

  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    prześliczne! :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    I musi być pyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Super! z pewnością takie zrobię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !