Sposób przygotowania

Matiasy namoczyć na kilka godzin w mleku. Wyjąć, pokroić na mniejsze kawałki. Skropić sokiem z cytryny i oliwą. Cebulę obrać, umyć, pokroić w bardzo drobną kosteczkę. Cebulę dodać do śmietany, przyprawić solą, pieprzem i odrobiną cukru. Wymieszać, aby cukier dobrze się rozpuścił. Śmietaną polać śledzie, posypać świeżo zmielonym pieprzem. Schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pysznosci
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    żona uwielbia takie !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajne śledziki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    mój mężczyzna bardzo lubi
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    bardzo smaczne :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Klasyczne śledziki.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    na pewno smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre śledziki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !