Sposób przygotowania

RYŻ GOTUJEMY WEDŁUG PRZEPISU NA OPAKOWANIU TAK ABY BYŁ DOŚĆ SYPKI. JAJKA I PAPRYKĘ ODSĄCZONĄ Z ZALEWY KROIMY NA KAWAŁKI. TUŃCZYKA ODSĄCZAMY Z ZALEWY. UGOTOWANY RYŻ WYSYPUJEMY DO MISKI DODAJEMY POKROJONE JAJKA I PAPRYKĘ ORAZ TUŃCZYKA I DOKŁADNIE MIESZAMY. PRZYPRAWIAMY SAŁATKĘ PIEPRZEM. I POSYPUJEMY POSIEKANYM SZCZYPIORKIEM. PYSZNA NAWET DO KANAPEK.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię różne sałatki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    szybka i bardzo smaczna sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    natkapietruszki@op.pl

    bardzo apetycznie brzmi ten przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !