Sposób przygotowania

Fasolę na noc zamoczyć , następnego dnia w tej samej wodzie ja wstawić na gaz , podczas gotowania dajemy najpierw kostki , 2 marchewki a 3 zetrzeć na tartce i dodać do zupy , pietruszkę , listki i pół selera oraz wędzonkę . Po jakimś czasie dodajemy przyprawę do fasoli . Gotujemy do miękkości. W tym czasie obieramy ziemniaki i kroimy w kostkę , dodajemy do gotującej się zupy. Po 15 minutach dodajemy majeranek , sol, pieprz. Gotujemy jeszcze do momentu aż ziemniaki będa miękkie .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    zupa marzenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    bardzo lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !