Sposób przygotowania

Pieczarki myjemy, kroimy w kostkę i doprawiamy ziołami , solą i pieprzem. Paluchy kroimy na połówki i uciskamy środek, aby zrobiły się wgłebienia, które napełniamy pieczarkami. Pieczarki posypujemy startym serem, układamy na blasze i wkładamy do nagrzanego na 180 st. C piekarnika na 10 minut. Przed podaniem polewamy keczupem. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    A czemu nie dostałam zaproszenia ?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    a ja tez bym chciała
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Pychota.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    niedawno jadłem podobne zapiekanki. Pyszności!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ale pyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne,lubię to
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Świetne domowe zapiekanki
  • 0
    sam_5124_fit-800-600
    Opublikowano

    Maridka19

    bardzo smacznie to wygląda :)
  • 0
    sam_5124_fit-800-600
    Opublikowano

    Maridka19

    Zapiekanki to jest to ;) Lubimy takie przepisy :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    smaczne zapiekanki
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    uwielbiam zapiekanki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    pyszny pomysł na przekąskę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !