Sposób przygotowania

M?k? wsypa? przesian? do miski, doda? mi?kkie mas?o, ca?e jajka, cukier puder, sod? i szczypt? soli. Zagnie?? ciasto. Patelni? na orzeszki mocno rozgrza?, a w mi?dzyczasie natoczy? kuleczki, z których b?dziemy piekli ?upinki do orzeszków. Nape?niamy patelni? ciastem, zamykamy i sma?ymy z obydwóch stron na du?ym ogniu oko?o 30sekund. Gotowe, ostudzone ?upinki nape?niamy kremem sporz?dzonym z kostki margaryny i puszki skondensowanego mleka lub kremem orzechowym, który odnajdziecie w moich przepisach. Po?óweczki zlepiamy. Mo?na posypa? pudrem, a koniecznie nale?y sch?odzi? i przechowywa? w lodówce

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pychota zrobiłam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    robię je

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !