Składniki:
mleko | 1 szkl. |
m?ka | 10 czubatych ?y?ek |
jajko | 1 |
szczypta soli | |
cukier | 1 ?y?eczka |
Farsz: | |
ser bia?y pó?t?usty lub t?usty | 200 g |
cukier | |
?mietana s?odka | |
woda gazowana | 1/4 (lekko) |
mleko | 1 szkl. |
m?ka | 10 czubatych ?y?ek |
jajko | 1 |
szczypta soli | |
cukier | 1 ?y?eczka |
Farsz: | |
ser bia?y pó?t?usty lub t?usty | 200 g |
cukier | |
?mietana s?odka | |
woda gazowana | 1/4 (lekko) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: