Sposób przygotowania

Mi?so gotowa? ok. 15 minut w posolone wodzie. Doda? warzywa i przyprawy i gotowa? do mi?kko?ci. Comber podzieli? na 8 kawa?ków, reszt? zmiksowa?. Wywar wymiesza? z bia?kiem, zagotowa? i odcedzi?. Przygotowan? wg przepisu na opakowaniu ?elatyn? wymiesza? z wywarem i doda? te? do masy mi?sno-warzywnej. Do 8 miseczek wla? troszk? galarety, poczeka?, a? st??eje, po?o?y? po kawa?ku mi?sa zawini?tego w szynk?, doda? pokrojone pieczarki, pikle i ?wiartki jajek. Zala? wywarem i odstawi? do lodówki do zastygni?cia. Na wierzch wla? mas? mi?sn? i wstawi? do lodówki. Podawa? przybrane pomidorami, ogórkami, sa?at? i majonezem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dla smakoszy tego rodzaju mięsa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !