Sposób przygotowania

?eberka umy?, osuszy?, pokroi? na porcje, u?o?y? w misce. Oliw? wymiesza? z miodem, sokiem z cytryny, roztartym z sol? czosnkiem, piwem, zio?ami prowansalskimi i pieprzem, wla? do mi?sa, wymiesza? i pozostawi? w ch?odnym miejscu na kilka godzin. Nast?pnie mi?so wyj?? z marynaty i obsma?y? na patelni, prze?o?y? do rondla, zala? marynat? i dusi? pod przykryciem do mi?kko?ci. Sos pieczeniowy wymiesza? z kilkoma ?y?kami wody, po??czy? z mi?sem, zagotowa?. Przyprawi? do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    super przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny obiadek !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    jaki muszą mieć smak cudowny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    ale smaczne mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Pewnie bardzo smaczne, uwielbiam żeberka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    świetny pomysł na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    na pewno smaczne! :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !