Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzewamy olej , dodajemy make i mieszamy robi?c rumiana zasma?k?. Rozprowadzamy j? zimnym bulionem, dok?adnie mieszaj?c, ?eby nie by?o grudek. Dodajmy chrzan i ?mietan?, doprawiamy sol? i pieprzem, zagotowujemy. Podajemy z bia?? kie?bas? i ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Czy chrzan ma by? ?wie?y i trzeba go utrze? czy te? u?y?a? gotowego ze s?oiczka?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ja u?y?am ze s?oiczka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    miodzio

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !