Sposób przygotowania

Jajka ugotowa? na twardo, ostudzi?, obra? i przekroi? wzd?u? na po?ow?. Wyj?? ?ó?tka i zetrze? na tarce. Wymiesza? z 2 ?y?kami majonezu, ?wie?o utartym chrzanem i szczypiorkiem. Przyprawi? do smaku sol? i pieprzem, wymiesza?. Past? nape?ni? bia?ka, spód posmarowa? majonezem i obtoczy? w posiekanej natce pietruszki. U?o?y? na talerzu, posypa? utartym ?ó?tym serem i mielon? papryk?.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    znakomite!
  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    och, lubi? takie jaja faszerowane
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Rewelacyjne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ale ślicznie wyglądają, a pewnie smakują jeszcze lepiej :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Zuzelka

    fajne :)na pewno zrobię takie
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo apetyczne jajeczka.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne jajeczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniała propozycja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rajcia

    pycha polecam ;-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !