Sposób przygotowania

Czekolad? ?amiemy na kawa?ki, przek?adamy j? do rondelka, zalewamy mlekiem i podgrzewamy do ca?kowitego rozpuszczenia czekolady. Margaryn? równie? rozpuszczamy. W jednej misce mieszamy sk?adniki sypkie, za? w drugiej p?ynne, w tym jajko. Sk?adniki sypkie mieszamy z p?ynnymi. Tak przygotowan? mas? przek?adamy do papilotek. Pieczemy przez oko?o 20 minut w temperaturze 160 stopni. Odstawiamy do wystudzenia. Na mleku gotujemy budy?. Odstawiamy go do wystudzenia. Margaryn? miksujemy z cukrem pudrem, nast?pnie dodajemy po ?y?ce budyniu. Tak przygotowan? mas? dekorujemy muffiny. Na wierzchu uk?adamy kandyzowane wi?nie.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    fasola

    ?wietne
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    wygl?daj? bosko
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    pi?kne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof27

    boskie
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Pychotka!
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    piekne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wyglądają pięknie a smakuję pewno wyśmienicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    efekt boski :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    ja pierdziele, extra !!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mmmm pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Piękne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszniutkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wyglądają i smakują cudownie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ależ one wyglądają, nie można się oprzeć

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !