Sposób przygotowania

Pieczarki op?uka?am i osuszy?am.Pokroi?am w grub? kostk?.Cebul? natomiast w kostk?. Na patelni rozgrza?am olej , do?o?y?am mas?o i wrzuci?am pieczarki.Sma?y?am na ma?ym ogniu dodaj?c pod koniec cebul?.Gdy si? zeszkli?a oprószy?am ca?o?? przyprawami i posypa?am m?k?.Zasma?y?am razem dodaj?c po chwili ma?ymi porcjami zimn? wod? i energicznie miesza?am,by nie tworzy?y si? grudki.Do ca?o?ci doda?am posiekan? natk? pietruszki i podgrza?am. Sos ?wietnie pasuje do ry?u,ziemniaków,kaszy czy makaronu.

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !