Sposób przygotowania

Cebul? obieramy,drobno kroimy i podduszamy na oleju.Bu?k? tart? lekko podsma?amy na ma?le.M?k? mieszamy z bu?k? i cebul?,dodajemy jajka,szpinak,mleko,majeranek,doprawiamy sol? i wyrabiamy na g?adkie ciasto.Z masy formujemy d?ugie paluszki,wk?adamy do wrz?cej wody i gotujemy do wyp?yni?cia.Odcedzamy.na ka?dy k?adziemy kawa?eczek mas?a.Podajemy posypane ?wie?? sza?wi?.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    musi być dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !