Sposób przygotowania

Mi?so pieczone zmieli? z 2 jajami na twardo, dola? ?mietan? i dok?adnie wymiesza?, podzieli? na 2 cz??ci, do jednej doda? koperek. Mi?so gotowane zmieli? z cebul?, doda? jajko, zagotowa? z 3 ?y?kami wody i wyrobi? na g?adk? mas?. Tak?e podzieli? na 2 cz??ci i po jednej doda? koncentrat i papryk?. Mo?na do smaku posoli? i popieprzy?. 4 kromki pumpernikla posmarowa? mas?em, na?o?y? pierwszy rodzaj masy i nak?ada? po 4 nast?pne posmarowane kromki, przek?adaj?c coraz to inn? mas?. Wstawi? pod obci??eniem do lodówki, wyj?? po 1 godzinie, pokroi?, dekorowa? li??mi sa?aty, plasterkami pomidora i ogórka.

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !