Sposób przygotowania

Margaryn?, m?k? z proszkiem do pieczenia, 1/2 szklanki cukru i ?ó?tka, ?mietan? wyrabiamy na kruche ciasto. Dzielimy na 3 cz??ci. Do jednej dodajemy kakao a do drugiej kisiel. Wszystkie cz?sci ciasta wk?adamy na pó? godziny do lodówki. Z bia?ek ubijamy pian?, a ananasa kroimy w plasterki. Na spód blachy k?adziemy ciasto br?zowe, na to ananasy. Nast?pnie ciasto ró?owe i ananasy a na to ciasto jasne i na wierzch pian? z bia?ek.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Halina14

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    mniam ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !