Sposób przygotowania

Do wrz?cej wody wk?adam kie?bas?, czosnek, li?? laurowy, marchew, por, seler oraz cebul?. Przyprawiam sol? i pieprzem i gotuj?, a? warzywa b?d? mi?kkie. Nast?pnie odcedzam wywar z warzyw i dalej gotuj?. Do wywaru dodaj? opakowanie barszczu bia?ego, ?mietan? oraz jajka ugotowane na twardo i gotuj? jeszcze przez kilka minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    musze taki zrobic
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    anula250

    super :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    rewelacja
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    ciekawe... wyglada na zdjęciu apetycznie...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    smaczna
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    pycha! bardzo lubię zupy na białej kiełbasie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczny żurek
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    dawno żurku nie gotowałam.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    i ja także w te upały to nawet zup się nie chce jeść
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    żurek bardzo lubimy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !