Sposób przygotowania

Pokrojon? w kostk? cebul? wraz z okrojonymi w paski grzybami zala? wod? i gotowa?, a? grzyby b?d? mi?kkie. Doda? m?k? oraz doprawi? sol? i pieprzem. Po zagotowaniu doda? ?mietan?.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    Bardzo ciekawy :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    ekstra :)
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    super !
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    Lubie taki sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszny sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    lubimy taki sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    sosik na czasie, uwielbiam go :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    grzybki leśne bardzo lubię i zbierać i jeść.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    do gołąbków idealny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniały sosik dla miłośników grzybków

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !