Sposób przygotowania

Na patelni podsma?y? cebul? i w?tróbk? pokrojone w kostk?. Po czym doda? boczek w?dzony. Farsz przyprawi? sol? i pieprzem. Z obranych gruszek ?ci?? wierzch i wydr??y? wn?trze. Do tak przygotowanej gruszki nale?y w?o?y? farsz. Gruszki umie?ci? w naczyniu ?aroodpornym wysmarowanym olejem i podla? bulionem. Gruszki piec w piekarniku w temperaturze 200C przez 8 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    bardzo ciekawy przepis :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pomysłowe
  • 6
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajne połączenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    rewelacja
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    ciekawe zestawienie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    chętnie wypróbuję ten przepis
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniałe połączenie smaków !!
  • 3
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    ciekawy pomysł,muszę spróbować takiej wątróbki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ciekawa propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !