Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Ry? dwukrotnie przelewamy zimn? wod?, nast?pnie zalewamy wod? do wysoko?ci o oko?o 1,5 cm przewy?szaj?cej poziom ry?u i gotujemy 20 minut co chwil? mieszaj?c. Ugotowany ry? doprawiamy sol? i octem winnym, studzimy.


Komentarze

  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    znowu widz? ubieglas mnie z daniem. Sushi u mnie bedzie jutro :o) Z ca??go nori robisz czy z po?ówki?
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Z ca?ego nori robi?:) A jeszcze mam 4 inne przepisy na wega?skie sushi do wprowadzenia, ale stronka kiepsko dzia?a... :(
  • 1
    original
    Opublikowano

    freekate

    jako? boj? si? zabra? za sushi w domu, ale to wygl?da tak apetycznie ?e chyba wreszcie si? odwa??
  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    chyba musze kiedy? spróbowac swoich sil w sushi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !