Sposób przygotowania

Mleko zagotowa? i ostudzi? . ?ó?tka utrze? z cukrem i budyniem . Wymiesza? i wla? do przestudzonego mleka . Zagotowa? ca?y czas mieszaj?c . Wystudzi? i utrze? z kostka mas?a . Podzieli? krem na dwie cz??ci ,do jednej z nich doda? kakao .Galaretki rozpu?ci? w 3 szklankach wody i wystudzi? .W brytfannie u?o?y? ?cis?o warstw? biszkoptów zamoczonych w galaretce i przykry? je bia?ym kremem . Nast?pnie u?o?y? druga warstw? biszkoptów ,zamoczonych w galaretce i u?o?y? na nie ciemny krem , dok?adnie wype?niaj?c ka?da , nawet najmniejsza szpark? .Wierzch wyrówna? i zala? galaretka .Ciasto odstawi? w ch?odne miejsce .Gdy zastygnie pokroi? na kwadraty .

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !