Sposób przygotowania

Schabowe rozbijamy, przyprawiamy przypraw?. Moczymy w rozbe?tanym jajku i na to k?adziemy plasterek sera. Owijamy w bu?ce i sma?ymy na patelni. Kiedy ju? b?d? upieczone, do garnka nalewamy troch? wody, przykrywamy to talerzem tak, aby talerz by? w ?rodku i k?adziemy na talerz schabowe. (Ja nie posiadam niestety garnka do gotowania na parze dlatego w taki, a nie inny sposób to przyrz?dzam, jednak je?li kto? taki garnek posiada to jak najbardziej mo?e go równie? wykorzysta?) . Smacznego !

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !