Sposób przygotowania

Pokrojone w kostkę truskawki wymieszać z cynamonem, cukrem i żelfixem. Następnie umieścić w garnku i delikatnie podgrzewać nie przerywając przy tym mieszania. Po zagotowaniu trzymać przez krótką chwilę na ogniu, a następnie przełożyć do słoików.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    octo

    w sam raz pasuja takie konfiturki do nalesnikow:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    musze takie zrobic
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    Bardzo ciekawy smak :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetna propozycja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    musi mieć ciekawy smak z cynamonem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pychotka!!!
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    musi być bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacyjna konfitura
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    pychotka! ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    uwielbiam domowe konfitury:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !