Składniki:
szczycle cielęce | 8 szt |
pieczarki | 600 g |
masło | 30 g |
sherry | 50 g |
cytryna | 1 szt |
oliwa | 6 łyżek |
śmietana | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
gałka muszkatołowa | do smaku |
bekon | 4 plastry |
szczycle cielęce | 8 szt |
pieczarki | 600 g |
masło | 30 g |
sherry | 50 g |
cytryna | 1 szt |
oliwa | 6 łyżek |
śmietana | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
gałka muszkatołowa | do smaku |
bekon | 4 plastry |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: