Sposób przygotowania

Białka ubić na sztywno, a następnie połączyć z przesianym cukrem pudrem. Płatki migdałów posiekać i dodać do masy. Dodać również amaretto i cynamon, a następnie zagnieść i schłodzić w lodówce. Ciasto po 2 godzinach wyjąć z lodówki, rozwałkować i powycinać foremką wzory. Piec w piekarniku w temperaturze 180C przez 4 minuty.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    świetne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjne, bardzo lubię takie takie i często kupowałam, kolejnym razem sama upiekę wykorzystując Twój przepis, dzięki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ale super aromatyczne :)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne ciasteczka
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczne do kawki ,herbatki i kakao
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    lubie takie ciasteczka
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    kocham cynamon ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !