Sposób przygotowania

Białka ubić z cukrem, dodać mak i wiórki kokosowe. Wymieszać dokładnie. Wlać masę na przygotowaną wcześniej blachę i piec ok. 30 minut. Krem karpatka przygotować według przepisu na opakowaniu. Gotowy krem karpatka wymieszać i rozłożyć na ostudzone ciasto. Przygotować wodę z cytryną i paczkę okrągłych biszkoptów. Biszkopty moczyć w wodzie z cytryną i układać na kremie w rządkach. Na środek biszkopta kłaść po jednym rodzynku. Rozgrzaną polewą czekoladową polać po biszkoptach.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszności:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawelek180844

    Uwielbiam to :)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    kiedyś bardzo często takie ciacho robiłam, teraz jakoś o nim zapomniałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    pycha ciacho
  • 0
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    ciekawe czy nazwa adekwatna do smaku ;P
  • 0
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    świetna nazwa :D
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    podobają mi się miałam zrobić ale zrobiłam cos innego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !