Sposób przygotowania

Ryż gotujemy w osolonej wodzie. Kukurydzę też gotujemy w osolonej wodzie tylko osobno nie z ryżem. Rozgrzewamy margarynę na patelni i smażymy na niej posiekaną cebulę. Wszystko studzimy. Ryż, kukurydzę, cebulę mielimy maszynką do mięsa. dodajemy jajko, pietruszkę, oraz sól. Wszystko wyrabiamy na jednolitą masę. Z wyrobionego ciasta robimy kotlety, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na gorącym tłuszczu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    mo?na u?y? kukurydzy z puszki?
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aneta41

    takich jeszcze nie jadłam ale muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    takich jeszcze nie jadłam ale pomysł bardzo mi się podoba
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ciekawy pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Dla mnie to też coś nowego,nie jadłam takich.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !