Sposób przygotowania

Do miseczki przekładamy musztarde, po czym stopniowo dodajemy do niej olej i cały czas mieszamy aby sie wszystko dobrze połączyło. Nastepnie dodajemy po 3 szczypty ziela, czosnku oraz papryki, sporo pieprzu i soli -mieszamy. Musztardową marynata nacieramy mięso i odstawiamy do lodówki na noc. Żeberka wkładamy do rękawa kuchennego i pieczemy je 80minut w temp 180*

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Dobry pomysł - w musztardzie nie próbowalam a żeberka bardzo lubimy
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia56

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !