Składniki:
filet z pangi | 3 duże szt. |
cebula | 2 szt |
ocet 10 % | 1 szklanka |
woda | 5 szklanek |
cukier | 2 łyżki |
sól | |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
jajko | |
olej do smażenia | |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt. |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 szt. |
filet z pangi | 3 duże szt. |
cebula | 2 szt |
ocet 10 % | 1 szklanka |
woda | 5 szklanek |
cukier | 2 łyżki |
sól | |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
jajko | |
olej do smażenia | |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt. |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: