Składniki:
fasolka szaragowa żółta | 15 dag |
fasolka szaragowa zielona | 15 dag |
pomidory | 2 szt |
cebula biała | 2 szt |
papryka | 1 szt |
ser żółty | 10 dag |
oliwa | 2-3 łyżki |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
bazylia | 2 łyżki |
fasolka szaragowa żółta | 15 dag |
fasolka szaragowa zielona | 15 dag |
pomidory | 2 szt |
cebula biała | 2 szt |
papryka | 1 szt |
ser żółty | 10 dag |
oliwa | 2-3 łyżki |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
bazylia | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: