Sposób przygotowania

Wątróbkę umyć, osuszyć. Pokroić na mniejsze kawałki. Na patelni rozgrzać oliwę, podsmażyć wątróbkę. Cebulę obrać, umyć, pokroić w kostkę. Dodać do smażone wątróbki, podlać odrobiną wody, dusić razem pod przykryciem ok. 20 minut. Posolić. Śmietanę wymieszać z mąką, wlać do duszonej wątróbki, zagotować. Ewentualnie doprawić do smaku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    robię też
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    musz? wypróbowa?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    uwielbiam taką watróbkę .
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    bardzo lubię taką wątróbkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    muszę wypróbować jeszcze nie robiłam ze śmietaną :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    muszę wypróbować jeszcze nie robiłam ze śmietaną :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    uwielbiam wątróbkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajne połączenie- wątróbka i śmietana.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !