Sposób przygotowania

Wątrobę umyć , pociąc na paseczki jak frytki, do miski wbić 4 jajka rozmieszać ,dodać pieprz paprykę wrzucić wątrobę pociętą, dobrze ja wymieszać.Wyjąć y i wrzucić do 2-ej miski z bułka tarta i obtoczyć. Tak obtoczone paski wątroby wrzucać na gorący olej i piec jak frytki na złoty kolor .Wyjąć posolić . Podawać z warzywami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    nie przepadam za wątróbką ale rodzina lubi to im zrobię kiedyś:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawy pomysl
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    coś innego
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    muszę wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !