Sposób przygotowania

Oliwę wlać do miseczki, dodać musztardę, sól i pieprz, dokładnie wymieszać. Dynię obrać ze skórki, usunąć miąższ i razem z ogórkami zetrzeć na tarce o dużych otworach. Cebulę drobno posiekać. Jabłka obrać, usunąć gniazda nasienne, zetrzeć na grubej tarce, skropić sokiem z cytryny. Wszystkie składniki wymieszać z oliwą. Podawać do obiadu do dania z mięsem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    ciekawa :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    moje smaki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowita suróweczka.
  • 1
    th-2
    Opublikowano

    atort111

    bardzo lubię
  • 1
    th-2
    Opublikowano

    atort111

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !