Sposób przygotowania

Filety umyć, osuszyć, skropić sokiem, wstawić do lodówki na 30 minut. Wyjąć, posolić i popieprzyć. Panierować w jajku i bułce, usmażyć na oleju, odłożyć na gorący talerz. Zioła (pietruszkę, koper, bazylia) posiekać i wymieszać z serkiem topionym, posmarować filety. Płatki migdałowe podpiec na suchej patelni i obsypać kawałki ryby. Udekorować natką i plasterkiem cytryny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    na niedzielny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    No extra, extra, tylko robić, a potem się zajadać.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !