Sposób przygotowania

Nacieramy żeberka solą i zgniecionym czosnkiem, kminek prażymy na suchej patelni do momentu aż zacznie pachnieć i mielimy do w młynku do kawy . Do torebki foliowej wsypujemy kminek majeranek rozmaryn paprykę cynamon i pieprz. potrząsamy aż się wszytko wymiesza ,przesypujemy do miski i dodajemy olej nacieramy mieszanina żeberka i odstawiamy na kilka godzin w chłodne miejsce . Pieczemy na rozgrzanym grillu około 20min z każdej strony

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    żeberka lubię w każdym wydaniu
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super aromatyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    lubi? ?eberka w takiej wersji
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !