Sposób przygotowania

Ciasto o smaku czekoladowym Duża Blacha Delecta przygotuj według opisu na opakowaniu . Upieczone zostawiamy na bok do przestygnięcia . Do wysokiego naczynia wlej mleko schłodzone najlepiej , wsyp zawartość torebki z Kremu Karpatka w 5 minut dodajemy cukier waniliowy i miksujemy to a pod koniec miksowania dodajemy jeszcze kakao i alkohol . Krem migdałowy przygotujmy ucierając margarynę z cukrem pudrem dodając żółtko i zmielone migdały na końcu też alkohol . Krem dokładnie utrzyj . Ostudzone już ciasto przekrój poziomo na 3 części , na jedną wyłóż 1\\3 kremu kakaowego przykryj drugą częścią , następnie rozsmaruj całą porcję kremu migdałowego i przykryj 3 częścią , boki oraz wierzch posmaruj kremem kakaowym a udekorować możemy płatkami migdałowymi uprażonymi na suchej patelni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    brzmi nieżle
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    brzmi nieżle

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !