Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jabłka z bitą śmietaną

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

smietana kremowa 1 szkl.
cukier wanilinowy 1 opak.
cynamon Prymat 1-2 łyżeczki
jabłko winne 3 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Jabłka z bitą śmietaną

Jabłka nalezy umyć, przekroić na pół, wyciąć gniazda nasienne. Śmietanę - zimną - ubić - dodać cukier wanilinowy. Ubitą śmietaną napełniać wydrążone jabłka, oprószyć cynamonem, posypać rodzynkami. Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caffee_tea 04.04.2012 18:47
deser uwielbiam
ewaa 22.02.2012 20:48
fajny deserek
Marlena/Kinia 03.02.2012 15:05
muszą być wyśmienite, uwielbiam takie desery
Wacław 29.01.2012 18:05
pyszniutkie !
ziutula
ziutula 25.01.2012 22:40
ale uczta deserowa...
Justyna37 23.01.2012 14:44
pyszne
Kuchareczka2 21.01.2012 12:27
super pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak