Sposób przygotowania

Jeśli ryby są wcześniej mrożone -rozmrozić, przyprawić solą, pieprzem oraz przyprawą do ryb. Filety rybne można pokroić na mniejsze kawałki (ale niekoniecznie). Przyprawioną rybę obtoczyć w mące i smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    uwielbiam ryby! w każdej odsłonie :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    właśnie taką bym rybkę zjadła
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    właśnie taką bym rybkę zjadła
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    lubie z frytkami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !