Sposób przygotowania

Do garnka z woda wkładamy lekko pokrojoną kapustę kiszoną .Gotujemy .Dolewamy wody i dodajemy kostki rosołowe a także pokrojona białą kapustę .Gotujemy do miękkości .Dodajemy lisć laurowy .Dodajemy startą na tarce duże oczka marchewkę i pokrojone ziemniaki . Cebulę siekamy i smażymy na maśle na patelnie dodajemy mąkę mieszamy robiąc zasmażkę stopnia pierwszego .Dolewamy zupy i mieszamy .Wlewamy do kapuśniaka .Doprawiamy solą ,pieprzem ,mielonym kminkiem

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Lekki dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    bardzo fajny;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !