Sposób przygotowania

Mięso umyć, wytrzeć ręcznikiem kuchennym. Czosnek drobniutko posiekać. Mięso naciąć w taki sposób, aby rozłożyć płat. Natrzeć solą, pieprzem oraz przyprawą do drobiu i czosnkiem. Odstawić na godzinę. Brzoskwinie osączyć, pokroić na mniejsze kawałki. Ułożyć na brzegu mięsa. Zwinąć roladę. Związać nicią kuchenną. Natrzeć olejem. Piec przez godzinę w temp. 200 stopni od czasu do czasu polewając wytworzonym sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    nie jadłam a lubię połączenia drobiu z owocami.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    ciekawy przepis :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny taki indyczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    świetny
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszny z brzoskwiniami
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny indyczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !