Sposób przygotowania

Do garnka na lekkim ogniu wrzucamy margarynę i cukier. Dodajemy pokruszoną czekoladę i kakao, mieszamy aby uzyskać jednolita konsystencję. Po rozpuszczeniu wszystkich składników zdejmujemy z ognia, dodajemy mąkę i olejek. Na koniec dodajemy rozmącone jajko. Tak przygotowane ciasto wlewamy do średniej tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy 45 minut w 190 st.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Lubię takie ciasto
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krzysiu510

    świetne, dodaję trochę więcej czekolady
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    KAROLA

    aleeee czekoladooooooooooooowe!!! pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    mniam,pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    asia92wp

    pychotki
  • 0
    original
    Opublikowano

    asia92wp

    pychotki
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    fajne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !