Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Masy makowe dajemy na blaszkę wyłożoną papierem. Na masę makową rozkładamy ciasto.
Margarynę ucieramy z cukrem następnie dodajemy żółtka, mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia a na końcu pianę ubitą z białek. Ciasto pieczemy w gorącym piekarniku.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tylko jeść i jeść...
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    mniammm, pychotka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super ciasto
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    O! makowiec....lubię makowce:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !