Sposób przygotowania

Cebulę wraz z czosnkiem zrumienić na patelni. Ryż ugotować w osolonej wodzie. Po ugotowaniu zalać ryż rozpuszczoną w wodzie kostką rosołową i dusić przez 10 minut. Pieczarki podsmażyć na patelni. Do garnka dodać pokrojoną w kostkę paprykę, pieczarki, wino oraz pieprz i gotować na wolnym ogniu przez około 40 minut.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    coś dla mnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super pomysł na obiad
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pycha
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawe danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczna propozycja,coś dla mnie:)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo lubię to danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !