Sposób przygotowania

Owoce sparzyć, odsączyć, a następnie nafaszerować nimi mięso. Sól, pieprz i słodką paprykę połączyć z oliwą i tak powstałą marynatą natrzeć łopatkę. Mięso umieścić w naczyniu żaroodpornym, podlać olejem i piec w temperaturze 200C przez 80 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszne takie mięsko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ekstra
  • 4
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pomysłowe :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne mięsko
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ze śliwkami musi być pyszna!
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    mięsko warte poświęcenia
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Lubię takie mięsko :)
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    ale pychotka !!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !