Sposób przygotowania

Na oleju zeszklić cebulę i czosnek. Podsmażyć z pokrojonym w kostkę mięsem. Następnie dodać pokrojoną paprykę i seler naciowy, zalać rozrobionym w wodzie bulionem, przyprawić solą, pieprzem, słodką papryką i dusić na wolnym ogniu przez 90 minut. Pod koniec dodać śmietanę i dokładnie wymieszać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na pewno pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    coś dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszne jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    Bardzo fajny pomysł :)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    na pewno pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    coś dla mnie, pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super gulasz
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    mnie też by bardzo smakował.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    musi być smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    bardzo fajny pomysł:-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !