Sposób przygotowania

Banany pokroić na plasterki o grubości 3 cm, po czym obtoczyć je w bułce tartej. Następnie usmażyć je na roztopionym maśle. Po usmażeniu banany polać syropem klonowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    Ciekawy przepis :)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pewnie pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    senninha

    proste, a musi być pyszne! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paulina33

    pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    sama słodycz...
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetni podane banany :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawy przepis :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    z chęcią wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !