Składniki:
serduszka drobiowe | 80 dkg |
rosół | 1 litr |
wino czerwone wytrawne | 1 szklanka |
cebula | 2 małe |
czosnek | 3 ząbki |
natka pietruszki | |
oliwa | 3 łyżki |
sól | |
pieprz | |
masło | 1 lyżka |
mąka | 1 łyżka |
serduszka drobiowe | 80 dkg |
rosół | 1 litr |
wino czerwone wytrawne | 1 szklanka |
cebula | 2 małe |
czosnek | 3 ząbki |
natka pietruszki | |
oliwa | 3 łyżki |
sól | |
pieprz | |
masło | 1 lyżka |
mąka | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: