Sposób przygotowania

Boczek kroimy w kosteczkę i podgrzewamy na małym ogniu co jakiś czas mieszając, aż powstaną skwarki. Cebulę kroimy w kostkę. Jabłko ścieramy na tarce o grubych oczkach. Skrapiamy sokiem z cytryny. Dodajemy do skwareczków i doprawiamy - mieszamy dokładnie by się składniki połączyły. Gotowy nakładamy do słoiczka i zakręcamy. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    MarianM

    Nie jadłem z jabłkiem jeszcze smalcu ale wiem z doświadczenia że najlepiej smakuje z chlebem i ogórkami kiszonymi
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Malwaaa

    wygląda pysznie ;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny pomysł z tym jabłkiem !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ciekawe połączenie;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !